tiistai 29. heinäkuuta 2008

Linkeistä

Olen linkittänyt muutaman blogin sivuilleni, toivottavasti tämä on ok. Ilmoittathan, jos haluat blogisi poistetuksi listaltani. Linkittämäni blogit ovat sellaisia blogeja, joita itse seuraan ja uskon niiden kiinnostavan blogini lukijoita.

Elämää ja shoppailua

Olin täysin unohtanut mainita, että 5 ja puoli kuukautta kestänyt roaccutankuurini on nyt ohi. Jippii!!! Toisaalta nyt vähän jännittää pysyykö iho hyvänä vai räjähtääkö se taas käsiin niin kuin se on tehnyt antibioottikuurien jälkeen. Ennuste on onneksi hieman parempi kuin aikaisemmin, sillä suurella osalla kuurin suoneistä akne ei ole tullut takaisin ja hyvän tuloksen puolesta puhuu myös se, ettei akneni ollut kovinkaan paha kuuria aloitettaessa. (Oli tietysti tarpeeksi paha, että kuuri oli aiheellinen.)


Olen lueskellut blogeja, joissa kerrataan ruokavalion yhteydestä akneen. Erityisesti hiilihydraattipitoinen ravinto vaikuttaa akneen negatiivisesti ja ajattelin kokeilla jättää sokeri sekä vaaleat jauhot pois ruokavaliostani, mutten kuitenkaan lähde täysin hiilihydraattittomalle ruokavaliolla. Saa nähdä onnistuuko minun itsekurillani, heh, nimittäin sitä ei taida olla siis itsekuria.


No nyt päästään sitten viralliseen aiheeseen eli viime aikojen ostoksiin. Tais mennä hieman överiksi, sillä tuli jo palautetta avokilta viime aikojen ostoksista. Keskustelu meni jotenkin näin. Avokkini sanoi:" Et sä enää enempää meikkejä tarvi, ethän?" ja näin vastasin:"En en, mutku... ne on niin ihania... ja ei mulla vielä näitä oo." No lupasin pitää hieman taukoa shoppailusta, no ainakin meikkien osalta, blaah. Onneksi on vielä muutama paketti saapumatta, jotka on tilattu ennen taukoa=), mut niistä sit myöhemmin.


Taisinkin jo mainita, että tilasin EDM meikkipohjan täysikokoisena ja se saapui viime viikon perjantaina. Olen ollut todella tyytyväinen noihin EDM pohjiin, mutta ole ollut myös kiinnostunut kokeilemaan Lily lolon pohjia, kun niitä on niin hehkutettua monilla keskustelukanavilla ja blogeissa. Onneksi kaverini oli tilannut sampleja Lily lololta ja yksi pohjista oli aivan liian vaalea hänelle,joten sain sen kokeiltavakseni. Vastaavasti annoin kaverilleni EDM samplen, joka oli minulle liian tumma eli kumpikin pääsi kokeilemaan tuotteita eikä pohjia mennyt hukkaan:)


Tänään taas oli sellainen päivä, ettei valokuvat meinanneet onnistua millään, huono valaistus, kädet tärisi ja kamera ei meinannut millään tarkentaa sinne minne oli tarkoitus. Eli tässä on muutamia surkeita kuvia viime aikojen ostoksistani.



Lancomen kabuki ja EDM meikkipohja


Tuo Lancomen kabuki on osoittautunut ihan kelpo kabukiksi, vaikka onkin pienenlainen. Pieni tyttö-> pieni naama-> pieni kabuki = OK


Tänään postiluukusta eteisen lattialle kolahti pikku paketti, joka sisälsi M*A*D mineralsin mini tilauksen. Tilaus oli lähinnä kokeiluluontoinen, sillä halusin lähinnä kokeilla tuota creamluomiväriä, mutta myös mineraaliluomivärejä. Tähän asti olen vain ostellut perus luomivärejä, mutta nämä minraaliluomivärit olivat aivan ihania, joten ostan niitä varmaan jatkossa lisää.(En tietenkään vielä pitää varmaan antaa avokin unohtaa nämä tilaukset ja sit voi taas tilata noita sampleja. En kai kuullosta addiktoituneelta, enhän?)



M*A*D mineralsin tilaus


Cream eye shadow oli sävyltään Nude Frost. Samplet ovat ns. samassa järjestyksessä molemmissa kuvissa.



Samplet


Lisäksi ebaysta tilaamani L'orealin HIP cream eyelinerit tulivat toissa päivänä. Eyelinerit ovat vedenkestäviä ja sävyt ovat black ja eggplant. Mukana tuli myös kaksi ns. professional brushia, heh, ai ammattilaiset käyttää tollasia siveltimiä, niin varmaan.


Kokeilin linereita käteen ja en meinannut millään saada jälkiä pois eli voi vaikka tirauttaa pari kyyneltä eikä ole pelkoa, että linerit lähtis valuun.



sunnuntai 27. heinäkuuta 2008

Train case vs. viehepakki

Olen aina inhonnut meikkipusseja, sillä meikit sotkeutuvat niissä helposti, kauniit kotelot naarmuttuvat ja ikinä ei löydä sitä mitä etsii. Pari vuotta sitten löysin osittaisen ratkaisun meikkipussi ongelmaan, sellaisen monesta pienestä läpinäkyvästä taskusta koostuvan meikkipussin. Nyt olen kehittänyt uuden ongelman, sillä meikkikokoelmani alkaa olla jo niin suuri, että tarvitsen monta meikkipussia, mikä aiheuttaa säilytysongelman.


Ebaystä löytyisi ihana ratkaisu ongelmaani nimittäin tälläinen ammattilaisten "train case". Eiks olekin ihania? Itse hintakaan ei ole liian suuri, mutta ne postarit, jotka ovat noin $ 60. Tuntuu jotenkin ihan älyttömältä maksaa enemmän postareista kuin itse tuotteesta. Tässä on kuitenkin mutama vaihtoehto, joita olen miettinyt. Vihjasin, jopa avokilleni, että tässä ois muutama hyvä synttärilahjavaihtoehto.




Kunnon meikkipakista haaveillessa täytyi tyytyä hieman käytännöllisempään ja halvempaan ratkaisuun. Idean tähän (toivottavasti) väliaikaiseen ratkaisuun sain Mangolisan blogista. Viehepakki aka meikkipakkini, jonka pöllin avokiltani. (Avokkiani ei tässä tapauksessa tarvitse ruveta säälimään, sillä pakki on ollut lähes käyttämättömänä useitavuosia.)




Viehepakki aka meikkipakkini


Huomasin hei alkuun, ettei yksi viehepakki tulisi riittämään kaikille meikeilleni. Tähän pakkiin sain kyllä suurimman osan meikeistäni mahtumaan, mutta ostin urheilukaupan tarjouksesta toisen pakin 10 eurolla tulevia ostoksia silmällä pitäen. Kuvaa pakista en valitettavasti ehtinyt ottamaan.





Heh, mulla taitaa olla pieni pakkomielle luomivärihin, huomaaks sitä? Lisää on muuten tulossa, saa nähdä mitä sieltä ebaystä nyt tulee.

perjantai 25. heinäkuuta 2008

Vihdoinkin uusi ripsari

Olen ollut nyt noin parisen viikkoa täysin ilman ripsaria, koska jouduin silmäluomentulehduksen vuoksi heittämään kaikki ripsarini menemään. Onhan se ollut vähän outoa meikata ja jättää ripsari laittamatta varsinkin, kun omistaa tälläiset harvat albiiniripset:) Onneksi minulla on tapana meikata hyvin vaaleita ja luonnollisia meikkejä, joten en ole täysin friikin näköinen täydessä tällingissä ilamn ripsaria, mutta tarpeeksi kuitenkin, heh heh. Tässä hieman pelottelukuvia viime viikonlopulta... meikkiä ilman ripsaria:( No höh, kamerani syö kaiken meikin kasvoiltani, kuvittelin sen näkyvän hieman paremmin. Mitähän säätöjä pitäis tälläsissä kuvissa käyttää??? Kamerani ei todellakaan ole mitään parasta laatua.


Poistin kuvan, rumentamasta blogiani, heh.



No nyt vihdoinkin mansikkalan tilaukseni saapui ja voin taas meikata normaalisti. Tilasin siis DiorShow unlimitedin mustana, sillä olen aina halunnut kokeilla jotain Diorin ripsaria mutten ikinä ole ollut niin varoissani, että oisin sen Suomen hinnoilla tehnyt.
Heti postista kotiin päästyäni oli pakko siis aivan pakko päästä testaamaan uutta ripsariani. Olihan ihmeellistä, kun ne kadoksissa olleet ripset sitten löytyivät ja pitempinä kuin muistin ;) En kuitenkaa uskalla vertailla tulosta muihin ripsareihin, sillä olen jo täysin unohtanut miltä ripseni näyttivät kaksi viikkoa takaperin, hyvä on muisti mut minkäs teet. Ripsarin harjasosa on tuottanut hieman päävaivaa ihmeellisen muotonsa vuoksi. (Saattaa peräti näkyä hieman tuossa mansikkalasta lainatussa kuvassa.) Harjasosa on toiselta puolelta ihan lyhyt ja toiselta normaali. Kuinkas tuota nyt tulisi oikeaoppisesti käyttää? Tyytyväinen olen maskaraan ollut, mitä nyt kaksi kertaa sitä olen ehtinyt käyttämään, mutta suosittelut jääköön myöhemmälle.

Diorin maskara ole ainut, mitä posti on tuonut mukanaan, sillä tilasin ebaystä pienen Lancomen kabukin mineraalimeikkejä varten. Tilatessani luulin kabukin olevan ihan normaalin kokoinen, mutta postissa tulikin sellanen mini versio, my bad. Sellasta se joskus on, kun ebaystä menee tilaamaan, ei ikinä tiedä mitä saa ellei ole joku vakkari myyjistä. Toisaalta kabuki oli kuitenkin ihan kohtuullisen laadukas, joten kyllä sille käyttöä löytyy. Otin tuosta kabukista kuvakin, mutta se oli niin tumma etten viitsi laittaa sitä tänne.

Saa nähdä ehdinkö tänä viikonloppuna ollenkaan päivittämään blogiani, sillä ns. kotikaupungissani on pienimuotoiset festarit ja viikonloppu olisi tarkoitus viettää juhlinnan merkeissä, kun liputkin on jo tullut ostettua. Hauskaa viikonloppua kaikille :)

keskiviikko 23. heinäkuuta 2008

Mistä ostaa mineraalimeikit?

Viime aikana on tuntunut, että noi uusia mineraalimeikkisarjoja on ilmestynyt kuin sieniä sateella. Tuntuu aika työläältä etsiä juuri se oikea mineraalimeikki ja juuri oikeaan hintaan, sillä hinnoissa on aika suuriakin heittoja samoin postikuluissa. Myös sample koot ovat sellainen asia, joka on tuottanut ainakin minulle päänvaivaa, kun joillakin meikeillä sample on lähes samankokoinen kuin toisten varsinainen tuote. Tein tässä huvikseni pientä vertailua eri m.meikkisarjojen välillä, koska itselläni on vain hyvin vähän kokemuksia samplejen tilauksesta sekä itse tuotteista, mutta tässä olisi kooste siitä mitä sain selville.



Everyday minerals (http://www.everydayminerals.com/)

Omia kokemuksia: Kyllä, +++
Sample 1 kpl: Foundation $ 2,5 (5 ml jar)
Sample 1 kpl: Eye shadow $ 2,5 (luultavasti 5 ml jar)
Sample kit: 3 foundation, 1 blush/bronzer ja 1 concealer
Normi: esim. foundation/eye shadow big (25 ml) $ 12 ja mini (10 ml) $5
Maksu: Pay pal, yleisimmät luottokortit
Postik.: riippuu tilauksesta, sample kit $ 4,5


MAD minerals (http://madminerals.org/)

Omia kokemuksia: Ei ihan vielä, paketti vasta tulossa
Sample 1 kpl: Foundation $ 2/2,25 1/4 tsp
Sample 1 kpl: Eye shadow $ 2/2,25 1/4 tsp
Sample kit: 10 kpl saa valita kaikista 1/4 tsp $ 16,99 bag/18,99 jar
Normi: esim. foundation/eye shadow (30 ml)= $ 15,50 ei e/s, (20 ml)= $ 10,50, (10 ml)= $7,5 ja (5 ml)= $5. Lisäksi refill baggy, joka hieman halvempi kuin normi.
Maksu: Pay pal, yleisimmät luottokortit
Postik.: pienet $ 3 ja isommat $ 6
(Valikoimassa ihania cream eyelinereita ja luomivärejä)



Omia kokemuksia: Ei, mutta kaverilla on. +++
Sample 1 kpl: Foundation £ 0,99 (5 ml jar)
Sample 1 kpl: Eye shadow en löytänyt
Normi: esim. foundation (30 ml) £ 12 ja eye shadow (10 ml) £ 5
Maksu: yleisimmät luottokortit kaiketi, (Pay pal???)
Postik.: 50g £ 1,5; -200g £ 2,50 ja 201g- £ 3,50
En meinannu millään löytää tietoja, meni hermot...



Meow Cosmetics (http://www.meowcosmetics.com/)

Omia kokemuksia: Ei
Sample 1 kpl: Foundation $ 1 1/4 tsp
Sample 1 kpl: Eye shadow $ 1 1/8 tsp
Sample kit: 10 kpl saa valita kaikista 1/4 tsp $ 16,99 bag/18,99 jar
Normi: esim. foundation 3 oz $ 21,95-26,95, eye shadow 10 mg $ 8.00
Maksu: Pay pal, yleisimmät luottokortit
Postik.: sample shipping <15>15 kpl 6,95, aika hämärät hinnat, ymmärsin varmaan jossain kohdin väärin.



Joppa Minerals (http://www.joppaminerals.com/)

Omia kokemuksia: Ei, mutta lisätietoa voit löytää esim. Shades Of You blogista
Sample 1 kpl: Foundation $ 0,25
Sample 1 kpl: Eye shadow $ 0,25
Sample kit: 2 foundation, 1 finishing powdwer, 2 blush/bronzer ja 1 concealer
Normi: esim. foundation $ 14 ja eye shadow $ 6,5 (koot taas hukassa, argh)
Maksu: Pay pal, yleisimmät luottokortit
Postik.: < $ 30 niin $ 7

Beauty From The Earth (http://www.beautyfromtheearth.com/store/Default.asp)

Omia kokemuksia: Ei, mutta lisätietoa voit löytää Nessasary Makeup blogista
Sample baggy: 5 kpl $ 5
Normi: esim. foundation $ 12 (10g) ja eye shadow $ 6,5 (1g)
Maksu: Pay pal, yleisimmät luottokortit
Postik.: < $ 45 niin ilmainen muulloin $ 6

Useimmilla sivuilla myydään myös pohjien ja luomivärien lisäksi myös huulikiiltoja, meikkausvälineitä yms. ja ohjeita mineraalimeikkien käyttöön.


Ebay

Omia kokemuksia: Koukussa
Samplet: Ei tietääkseni saa enää myydä, ainakaan niitä ihan pieniä.
Normi: Myynnissä yksittäisiä m.meikkejä sekä paketteja. Ole varovainen, ettet osta jotain muuta kuin kuvittelit.
Sarjat: Ainakin Bare Escentuals, joka on suosittu USA:ssa ja jotain halvempia merkkejä.
Maksu: Pay pal ja yleisimmät luottokortit, mutta riippuu tietenkin myyjästä
Postik.: Kaikkea maan ja taivaan väliltä



Suomesta mineraalimeikkejä löytää esim. sivuilta:
-www.mineralissima.com
-www.mschic.com
-www.tvshop.com


ja eikös siltä Lumeneltakin tullut juuri ulos se nuorille suunnattu mineraalimeikkisarja Natural Code.


Tässä ei suinkaan ole kaikki mahdolliset mineraalimeikkimerkit listattuna vaan muutamia mitä löysin ja joista olen kuullut tai lukenut.

Pieni korjaus... muutama linkki ei toiminut, mutta nyt pitäis toimia.

tiistai 22. heinäkuuta 2008

Kenkäkaappini vol. 1

Taisinkin jo aikaisemmin peloitella, että pilaan kosmetiikka blogin esittelemällä vaatteita ja kenkiä. Räpsin kuvia kengistäni jonkun aikaa sitten ja ajattelin vihdoinkin tehdä postauksen niistä. No nyt se uhkaus sitten käy toteen eli voilá or what ever, tässä siis kenkäkaappini sisältöä.


Ei tosiaankaan tarvitse kahta kertaa miettiä, miksi blogini ei ole muotiblogi, heh. Tässä on tylsääkin tylsempi "käyttökenkä" kokoelmani tältä kesältä. Ainoastaan toisena esitetyt korkkarit on henkittu viime talvena ulkomailta, muut siis tämän kesän saldoa.


Kävin shoppailemassa työkavereitteni kanssa Ruotsin puolella ja tälläset matala korkoiset kengät tuli sitten ostettua Dinskosta. Ekan käyttökerran jälkeen oli hirveet rakot jaloissa, pitää varmaan kostuttaa nahkaa hieman niin muotoutuisivat jalkaan paremmin.




Dinskon popot


Rakastuin näihin kenkiin ensi näkemällä, mutta valitettavasti kengät hiertävät ihan liika, että niitä voisi käyttää muualla kuin juhlissa. Oli kuitenkin pakko saada.. niin kauniit.



Aasian tuliaiset


Eksyin shoppailu reissun lopuksi Kapp Ahliin, jossa en yleensä ikinä käy (koska vaatteet on liian isoja mulle) ja tarkoitus oli vain ostaa alesukkia, mutta toisin kävi. Ostin kyllä kaksi nippua alesukkia, mutta mukaani tarttuivat myös nämä punaiset kenkulit. Syy, että ostin nämä kengät oli se, että alehintojen lisäksi Kapp Ahlissa oli menossa kamppanja, että kolmen aletuotteen ostaja saa halvimman tuotteen ilmaiseksi eli ostin 2 x 3,95 sukkia ja 1 x 4,95 kengät. Siispä kengilleni jäi hintaa 1 euro.



Kapp Ahl (1 euron kengät)


Mun on nyt pakko vähän kehaista noita Clarkseja, kun ne on niin ihanat jalassa, mutta valitettavasti myös ovat niin ihanan kalliit. Nämä kengät ovat käytössäni lähes päivittäin, sillä ne ovat niin ihanat jalassa eikä 7 cm korko tunnu ollenkaan. Nämäkin olivat heräteostos, kuten kaikki parhaat ostokseni yleensä ovat.



Iiihanat Clarksit


Tässä ei siis tosiaankaan ollut koko kenkäkaappini sisältö eli mahdollisesti luvassa olisi jossain vaiheessa jatko-osa tälle postaukselle.

Coastal scentsin 78-osainen paletti

Tilaamani Coastal Scentsin 78- osainen paletti saapui jo reilu viikko sitten, mutta silmäluomen tulehduksen takia olen vasta nyt päässyt tutustumaan siihen paremmin. Paletti on kooltaan noin 17 x 23 cm ja sisältää 6 poskipunaa ja 72 luomiväriä. Pyöreät luomivärit ovat halkaisijaltaan 1,5 cm ja poskipunat sekä suorakaiteen muotoiset luomivärit 3 cm. Paletin tarkkaa hintaa en nyt muista, tais olla vähän rapiat 20 euroa. Postasin jo aikaisemmin kuvan paletista, mutta tässä olisi uusi kuva siitä, omalla kameralla otettuna.



Coastal Scentsin 78-osainen paletti
(kts. aikaisempi postaus-> parempikuva)

Paletti koostuu pääasiassa mattaluomiväreistä ja poskipunista, mutta joukossa on myös helmiäisluomivärejä. En ole vielä ehtinyt käydä läpi läheskään koko palettia, mutta sen verran mitä olen ehtinyt kokeilemaan voin niiltä osin sanoa, että olen hyvin tyytyväinen hankintaani. Luomivärit/poskipunat ovat pigmenttisia ja ne levittyvät pehmeästi luomelle eli ovat myös hyvin hienojakoisia. Suosittelen tätä palettia kaikille, jotka tykkäävät kokeilla erilaisia meikkityylejä ja vasta meikkauksesta innostuneille, joilla on vielä oma tyyli hukassa.


Coastal Scentsillä on myös muita paletteja, joista itse olen himoinnut neutral ja shimmer paletteja. Tilatessani palettiani neutral paletti oli loppu kovan suosion vuoksi. Palettien hinnat ovat nousseet hieman siitä, kun tilasin vaikkakaan eivät merkittävästi.

lauantai 19. heinäkuuta 2008

Heräteostoksia... Taas

Apua, mua ei siis saa enää päästää kaupungille. Tein taas heräteostoksia. Minun oli tarkoitus vain ostaa silmämeikin pohjustusvoide eikä mitään muuta. Nähdessäni alennuskorit niin eiköhän minun ollut taas pakko penkoa ne läpi. Annoin lopulta periksi hamstraushimolleni ja mukaan korista lähti solariumgeeli ja huulten volumizer (siis en mitenkää ois voinu elää ilman näitä, heh heh... en muuten saa edes käydä solariumissa kun oon tällä lääkityksellä). Heräteostosten lisäksi ostin Isadoran Eye Shadow Fixin, joka on muuten minun ihka ensimmäinen silmämeikin pohjustusvoide.



Pääsin tänään kokeilemaan tuota Isadoran Shadow Fixia ja se oli aivan ihana. Meikatessa minulla yleensä meikkivoide ehtii kerääntyä luomivakoihin ennen kuin ehdin edes silmämeikkiin, mutta pohjustusvoide pysyin täydellisesti paikallaan ja silmämeikki onnistui hyvin. Meikkauksesta on nyt jo ainakin 5 tuntia, mutta silmämeikki on pysynyt täydellisenä, vaikka olen välillä "hikoilut". Siispä en voi kuin lämpimästi suositella Isadoran Shadow Fixia.



Olen onnistunut kokeilemaan toista heräteostoksista, Max Factorin Lip Volumizeria. Tuote on mielestäni mielettömän "hauska", sillä se pistelee mukavasti huulilla ja se tekee huulista mielettömän pehmeät. En kuitenkaan menisi vannomaan, että huuleni olisivat olleet yhtään sen isommat kuin ennen Lip Volumizeria. En kuitenkaan ole pettynyt ostokseeni, sillä sain sen niin halvalla etten odottanutkaan sen kummempia tuloksia.







Ihmettelette varmaan miksi ostokseni ovat Kevin Aucoinin Making Faces meikkiopuksen päällä. Syy tähän on se, että kuva on otettu "viikkokämpässäni" eikä minulla poloisella ole siellä yhtään pöytää ja tuo muovimatto, joka taustalla näkyy on mielestäni erittäin ruma. Asiasta toiseen, olen joskus aikaisemmin esitellyt kaksi muuta meikkiopustani, mutten tätä Kevin Aucoinin tekelettä. Voisin esitellä jossain vaiheessa esitellä opuksen, ehdin perehtyä siihen uudelleen.



Olen ilokseni huomannut, että postauksiani on yhä useammin kommentoitu. Monet kosmetiikkatuotteet ovat suunniteltu juuri tietyn tyyppiselle iholle ym. ja sen vuoksi tuote voi toimia minulla täydellisesti, mutta jollakin toisella tuote ei toimi ollenkaan. Tästä syystä kommenttinne ovat tärkeitä, sillä on hyvä saada useita mielipiteitä ja otan jatkossakin mielelläni vastaan kommentteja ja mielipiteitä postauksistani ja niissä esiintyvistä tuotteista. Kiitos kaikille, jotka ovat kommentoineet postauksiani. Joo joo, meni vähän turhan vakavaksi, heh :)

torstai 17. heinäkuuta 2008

Kosmetiikkahitit ja -hudit

Lueskellessani muotiblogeja huomasin monien bloggaajien listanneet viime aikaiset hiti ja hudit vaatteiden saralla. Pidin kovasti näistä postauksista ja päätin itsekin tehdä vähän saman tyyppisen postauksen, vaikkakin kosmetiikasta. Vuosien varrella on tullut osteltua, jos jonkin moista kosmetiikkaa ja sekaan mahtuu niin hittejä kuin hutejakin. Keskityn nyt pääasiassa viime aikoina tekemiini kosmetiikkaostoksiin.


Hudit






1. Kaupoissa myytävät mineraalimeikit, kuten L'orealin True match minrals ja Wet'n wildin vastaava mineraalimömmö. Nämä mineraalimömmöt kerääntyivät ihohuokosiini ja saivat naamani näyttämään laikukkaalta naamiolta. Molemmat tuotteet on kokeiltu ja todellakin kertakokeiluksi jäivät eli nyt ne vaan makaa kaapin pohjalla käyttämättöminä.


2. Tigin Superstar. En huomaa mitään vaikutusta hiuksissani, vaikka purkin kyljessä luvataan volyymia hiuksiin. Plussaa oli kuitenkin ihana tuoksu, joten tuote varmaan tulee käytettyä sen pelkästään tuoksun vuoksi.


3. Smashbox Photo Finish Foundation primer siis meikin pohjustusvoide. Tilasin tuotteen, koska meikkivoiteeni kertyi ihohuikosiini sitä levitettäessä. En kuitenkaan huomannut, että voiteesta olisi mitään apua. Pitänee kokeilla uudelleen tuon mineraalimeikkipohjan kanssa, jos huomais sitten jotain eroa voiteen kans vs. ilman.


4. Selluliittigeelit. Mielestäni selluliittigeelit ovat maailman turhin keksintö. Ensinnäkin en ole ikinä kuullut, että ne olisivat todistettavasti toimineet kenelläkään ja toiseksi niitähän pitäisi levittää niin säännöllisesti ettei minulla ainakaan tule siitä yhtään mitään. Vaikka luen nämä selluliittigeelit turhiin keksintöihin, on minunkin kaappiini eksynyt pari purnukkaa. Purnukat ovat vajaita ja ne ovat seisseet kaapin perukoilla nyt jo parisen vuotta (no jo on ihme, jos eivät toimi, heh).


5. Wet'n wild huulikiilto. Taisin jo ehtiä avautumaan tästä kiimaliimasta blogissani. Tuomio oli: täysin turha ostos, on tahmaista ja kuivattaa täysin huulet, no ainakin minulla kuivatti.

Hitit


1. Ben nyen meikit. Lähes tulkoon kaikki sarjan meikit ovat olleet kovasti mieleisiä. Etenkin luomivärit, peitevärit ja kuvassakin oleva Banana visage poudre. Harmikseni sarjassa ei ole laisinkaan helmiäisluomivärejä vaan pelkästään shimmer ja matta luomivärejä.


2. Everyday Mineralsin meikkipohja. En vielä omista kyseistä tuotetta täysikokoisena, mutta näyte on ollut jatkuvassa käytössä ja täysikokoinen matkalla luokseni.


3. Tigi Small Talk. Tuoksuu taivaalliselle ja jättää hiukset ilmaviksi eli mitä muuta tyttö voi toivoa!


4. Täydellinen kasvorasva GERneticsin Syncro. Tuote on alunperin kehitetty palovammojen hoitoon, mutta sitä voi käyttää kaikilla ihotyypeille. Ihastuin tuotteeseen, koska se jättää ihoni ihanan tuntoiseksi ja uudistaa sitä. Tuote olisi muutoin täydellinen ellei se maksaisi pientä omaisuutta. Nyyh, saa nähdä raaskiiko tätä tyttö sijoittaa voiteeseen toista kertaa vai jatkaako täydellisen tuotteen etsintää.



5. Lämpenevä ripsenkiharrin. Tikkuripsisen pelastus! Ongelmani on ollut vuosia se, etten ole voinut käyttää kuin maybellinen vedenkestäviä ripsareita, koska kaikki muut suoristavat ripseni tikuiksi, mutta nyt se aikakausi on lopullisesti ohi.
Tässä olivat siis minun viimeaikaiset hitit ja hudit kosmetiikan saralla. Olisi hauska kuulla/lukea muiden kosmetiikkafriikkien onnistuneista ja vähän vähemmän onnistuneista ostoksista!

Everyday mineralsin samplet

Tällä viikolla on ollut sen verran enemmän tekemistä etten ole ehtinyt blogia päivittämään aikaisemmin, vaikka tarkoitus oli. Everyday mineralsin sampleja testasin ensimmäistä kertaa viime viikonloppuna ja ne ovat olleet jatkuvassa käytössä siitä lähtien. Sampletilaus sisälti kolme meikkipohjaa, peitevoiteen ja poskipunan. Meikkipohjat olivat: Fairly light semi-matte, Light neutral semi-matte ja Fairly light neutral original glo. Peiteaine on Pearl mint ja poskipuna New car smell.

EDM samplet
(sori kun kuva on noin tumma vaaleammissa versioissa värit näkyivät huonosti)
Meikkipohjien sävyt olivat todella hyvät. Pystyn käyttämään kaikki, vaikka vaalein onkin parhaiten ihonsävyyni sopiva. Original glo oli meikkipohjavaihtoehdoista kevyin ja tarkoitettu selvästikin hyvä ihoisille, koska peittävyyttä oli hyvin vähän. Semi-matte oli minulle juuri täydellinen peittävyytensä puolesta, sillä se oli tarpeeksi kevyt ja silti peitti pienet iho virheet. Ainoat ongelmat, jotka kohtasin EDM-meikkipohjien kanssa olivat meikkipohjan hienoinen tummeneminen heti levityksen jälkeen ja meikkipohjan pysyvyys ongelmat. Molempiin ongelmiin löytyy kuitenkin helppo ratkaisu: meikkipohjaa valitessa kannatta valita astetta vaaleampi pohja kuin normaalista valitsisi ja pysyvyys ongelman ratkaisuksi kokeilin normaalia irtopuuteriani, mikä myös toimi eriomaisesti.
Peiteväri oli aivan syötävän näköistä vaalean vihreää jauhetta, joka kimalteli ihanasti. En tiedä teinkö oikein, kun tilasin tuon peitevärin, sillä en oikein osaa käyttää sitä. Vihreän värin pitäisi neutraloida punasta ihoa, mutta minulla iho jää vähän oudon väriseksi ja kimaltelevaksi. Kokeiluden jälkeen tulin siihen tulokseen, että käytän väriä poskipäillä antamassa raikkaan ilmeen, mutta itse poskille en enää menisi sitä laittamaan.
Poskipuna oli onnistunut valinta, sillä se antaa todella luonnollisen punan poskille. Poskipuna sisältää hieman kimalletta antaen kauniin hehkun kasvoille. 1g purkki vaikutti hyvin riittoisalta, koska poskipunaa tarvisi vain hyvin vähän eli se sisälti runsaasti pigmenttejä. Poskipunasta en oikein löytänyt mitään valittamisen aihetta, mutta pitkän pohdinnan jälkeen mieleen tuli, että pikku purkki sotki hieman. Pitää vain olla hieman varovaisemoi kuin muiden purkkien kanssa.
Lopetin sen tyhmän "kosmetiikan osto"-lakon, kun jouduin heittämään maskarani menemään. Tästä syystä saatoin sen kummempia omantunnontuskia tilata EDM-meikkipohjan täysi kokoisena. Meikkipohja Fairly light neutral semi-mattena on siis tulossa.

perjantai 11. heinäkuuta 2008

Samplet saapuivat...

Aamuni alkoi tosi kiireisissä merkeissä, olin vahingossa lyönyt herätyskelloni pois päältä ja nukkunut 1,5 h pitempään kuin aikomus oli. Onneksi minulla on joustava työaika, joten en sentään myöhästynyt, mutta kiire tuli. Työpäivä alkoi takkuillen, sillä silmäluomeni olivat taas turvoksissa. Työterveyshoitajan diagnoosi oli, että minulla on silmäluomen tulehdus, joka oli uusinut koska edellista ei ollut hoidettu kunnolla pois (siis sain ekalla kerralla vain muutaman kertakäyttöputilon silmätippoja). Niin eikä tässä vielä kaikki olen kaiketi syönyt jotain kovaa, joka on irroittanut väliaikaisen paikkani osittain, sillä hammastani särki vähän väliä.



Kahvitunnilla pirautin avokilleni valittaakseni kehnoa oloani ja kysyäkseni viikonlopun ohjelmastamme. Kullallani oli minulle sellaisia uutisia, jotka piristivät totisesti päivääni, mineraalimeikki sampleni ja uusi palettini olivat saapuneet. Sitten en meinannutkaan koko loppu päivänä saada enää mitään aikaseksi, kun oli jo niin kiire kotiin... niin siis tietenkin kultani luo.



Vielä en ole mineraalimeikkejä ehtinyt testaamaan, mutta arvostelut ovat tulossa tuota pikaa. Luomiväriarvostelut saavat luvan odottaa paranemistani. Ihan sydäntä särkee, kun joutuu tuon tulehduksen takia heittämään pois kaikki maskarat, joita on tullut käytettyä viime aikoina. Ostin juuri pari alesta ja tyhmänä menin kokeilemaan niitä, nyyh.



Everyday mineralsin foundation samplet

torstai 10. heinäkuuta 2008

Kauniit huulet

Mielestäni kauniiden huulien lähtökohtana on, että ne ovat hyvin kosteutetun ja terveennäköiset. Aihe on minulle hyvin ajan kohtainen, koska lääkekuurini vaikutuksesta huuleni kuivuvat ihan käsittämättömän paljon ja joudun lisäämään huulirasvaa koko ajan. Jatkuvasta hoidosta huolimatta huuleni ovat kuivat ja karunnäköiset halkeamineen.
Olen vuosien varrella käynyt läpi useimmat markettivalikoimaan kuuluvat huulirasvat. Useimmat ovat olleet ihan ok, mutta harvat ja valitut ovat todella täyttäneet kriteerini. Huuleni ovat aina olleet kuivat. Tässä olisi hieman omia käyttökokemuksiani huulirasvoista. Pääasiassa olen käyttänyt markettien huulirasvavalikoimaa, mutta muuta muukin rasva on löytänyt tiensä huulilleni.
Kerronpa nyt alkuu kriteereistä, joita asetan huulirasvoilleni. Mielestäni huulirasvan tulee kosteuttava ja tarpeeksi paksu ettei sitä tarvitse olla lisäämässä koko aikaa. Toisaalta inhoa huulirasvoja, jotka muodostavat sellaisen kuoren huulille. En oikeastaan välitä huulirasvoista, joissa on jotain sävyä tai ne yrittävät olla samalla huulikiiltoja.
Mielestäni hyviä huulirasvoja ovat Blistexin Lip Medex, Carmexin huulibalsami, jolla on myös hoitavia vaikutuksia sekä Åhlensilla myytävä Oliv naturell huulirasva. Nämä kolme rasvaa ovat minun ehdottomat suosikit etenkin toi Carmex, sillä se on myös huuliherpeslääke huulirasvan ohella(eikä ole ikinä parantunut niin nopeasti yskänrokko aikaisemmin kuin käyttäessäni carmexia). Myös Blistexin valkoisessa purkissa oleva huulihoide on hyvää, vaikka tuo medex päivittää sen mennen tullen (suosittelen kaikille, jotka syövät roa-kuuria ja en ole ainoa). Lisäksi hyväksi "huulirasvaksi" voisin lukea bepanthenin ja vaselinin yhteiskäytön. Bepanthenia alle kosteuttamaan sekä korjaamaan halkeamia ja vaseliinia päälle pitämään kosteus huulilla ja suojaamaan. Carmexia ei valitettavasti saa Suomesta, mutta ebayssä sitä myydään tukkupakkauksissa halvalla.


Mielestäni ok huulirasvoja ovat Blistexin muut rasvat, Miramen rasvat etenkin se viileän tuntuinen, Yves Rocherin (vanilian tuoksuinen ym.) sekä avonin perusrasvat (ainakin avokkini tykkäsi niistä kovasti). Suurin osa näistä rasvoista ei kuitenkaan anna haluamaani kosteutusta ja nuo yves rocherin rasvat ovat aika voimakkaan hajuisia.

Mielestäni ainoat totaaliset inhokki huulirasvat löytyvät Labellolta. Mielestäni labellon rasvat eivät kosteuta ja huulille tulee se ikävä kalvo. Toisaalta tiedän monia, jotka ovat jo vuosia käyttäneet näitä labellon rasvoja ihan tyytyväisenä.
Elisabeth Ardenin 8 hour creamistä muokattu huulirasva on tällä hetkellä ainoa sellainen huulirasva, jota en ole vielä kokeillut, mutta haluaisin. Muihin kalliisiin rasvakokeiluihin ei oikein vielä innostus ja budjetti riitä, mutta toki otan mielellään vastaan huulirasva suosituksia.
Hyvän huulirasvan käytön lisäksi huulet kannattaa aina silloin tällöin kuoria. Itse kuorin huuleni suihkun jälkeen pehmeällä hammasharjalla, mutta olen kuullut myös hunaja-sokeri-sekoitusta käytettävän, nam.
Ahkerasti hoidetuilla huulilla huulipunakin näyttää paremmalta.

keskiviikko 9. heinäkuuta 2008

Ja kuuri vaan jatkuu ja jatkuu

Eilen oli jo pitkään odottamani ihotautilääkäriaika. Ehdin jo elätellä toiveita, että saisin lopettaa jo viisi kuukautta kestäneen acnelääkitykseni. Ihoni on tällä hetkellä erittäin hyvä, mikä tarkoittaa että minulla ei ole ollut oikeaa finniä viimeiseen kolmeen kuukauteen. Lääkärini oli kuitenkin vahvasti sitä mieltä, että minun kannattaisi syödä roaa vielä ainakin kaksi viikkoa ennen kuin lopetan. Äh, turhauttavaa, mutta toisaalta jos tällä kahdella viikolla on todella vaikutusta kuurin lopputulokseen niin tottakai se on vaan syötävä.
Lääkärini huomasi myös ihanan punaiset silmäni (jotka ovat taas ärtyneet ja punoittavat) ja passitti minut samantien allergiatesteihin. Viikon päästä selviää olenko allerginen, jollekin kasville tai eläimelle. Toivottavasti en olisi ainakaan koiralle allerginen, sillä olemme kultani kanssa aikoneet joskus tulevaisuudessa hankkia koiran.
Lääkäristä lähtiessäni kädessäni oli vino pino reseptejä, joista muutaman peräti lunastin apteekista. Tietenkin jouduin ottamaan ne pirun kalliit roaccutanit, lisäksi lääkekaappini kasvoi allergialääkkeillä, silmätipoilla ja kahdella uudella ihovoiteella.

Toinen näistä voiteista on decubal lotioni, jota lääkäri ehdotti kasvorasvaksi. En kuitenkaan usko, että käytän voidetta kasvoille, sillä voide sisältää lanoliniä, joka kuulemma tukkii ihohuokoset. kaiken lisäksi voide on liian ohutta tarvin todella kosteuttavan rasvan kasvoilleni tai ne alkavat hilseillä pois. Voide vaikutti ihan hyvältä vartalorasvalta, joten käyttöä sille löytyy. Hintaakaan ei jäänyt paljoa kela-korvausten jälkeen. (3,31 euroa) Suosittelen, että seuraavan kerran käydessänne lääkärillä pyytäkää reseptillä kaikki perusvoiteenne, sillä säästöä voi kertyä suurempia summia kuin osaatte odottaa.



Toinen rasvoista, jonka ostin oli BM regen 28 gel. Geeli on tarkoitettu ongelmaiholle eli sillä pitäisi päästä eroon aknearvista, ihonväriongelmista sekä rypyistä. Itse lähinnä ajattelin käyttää tuota aknearpiini, joita minulle on muutama jäänyt vuosien varrella. Olen huomannut, että toisen silmäni alle on alkanut kehkeytyä pieniä juonteita, joten voisin kokeilla geeliä myös silmäympärysihollekin. (voide siis sopii silmänympärysiholle ja herkkäihoisille) Olen aikaisemmin käyttänyt sarjan sekaihon BM päivävoidetta ja muistaakseni se kyllä häivytti aika tehokkaasti otsaryppyni, jotka ovat vaivanneet minua jo teini-iästä asti. Valitettavasti en kuitenkaan vielä pääse testaamaan geelin tehoa, sillä voide sisältää A-vitamiinia ja on siten ehdottomasti kielletty roakuurin aikana. Palaan asiaan, kun kuuri on loppu ja pääsen kokeilemaan geeliä.


BM regen 28 gel

lauantai 5. heinäkuuta 2008

Uusi paketti saapui




Jihaa, Ben nye-tilaukseni saapui. Tilasin taas vaihteeksi Ben nye mattaluomivärejä. Todella tylsä tilaus, mutta olen jo pitkään aikonut tilata tumman ruskeita mattaluomivärejä todella tramaattisiin iltameikkeihin. Luomivärien lisäksi tilasin kakkumeikkivoiteen ja kaksi sivellintä. Kakkumeikkivoide oli lähinnä kokeilu, sillä minulla ei aikaisemmin ole ollut vastaavia tuotteita käytössäni. Meikkisiveltimet, jotka tilasin ovat samanlkaltaisia mitä minulla jo on entuudestaan, mutta erikokoisia.
Heti päästyäni kotiin postista minun oli pakko päästä kokeilemaan uusia tuotteitani. Aloitin kokeilu kakkumeikkivoiteesta, jota kokeilin vain kuivana, jotta näkisin alustavasti sen peittävyyden. Meikkivoide oli sävyltään sopiva nykyiselle ihonvärilleni ja peitti ihon pienet virheet. En usko, että minun tarvitsee koskaan käyttää sitä kostutettuna peittävyyttä ajatellen. Käyttämäni sävy on nimeltää Navajo Sand ja se on tarkoitettu vaalealle iholle. Valitettavasti tämäkään Ben nyen tuote ei sovellu päivittäiseen käyttöön, koska sisältää monia ihohuokosia tukkivia ainesosia.
Pitihän minun tietty noita luomivärejäkin päästä kokeilemaan. Luomivärit ovat nimeltään Peach, Espresso, Dark Brown ja Banana. Tuo peach on aivan ihanan herkullisen näköinen pakkauksessa, mutta vähän turhan haalea luomella. Usko kuitenkin, että peach-sävyä tulee ainakin näin kesäisin käytettyä. Espresso ja Dark Brown ovat lähes identtisen näköisiä toinen vain hieman lämpimämmän sävyinen kun sitä laittaa luomelle, hieman harmittaa. Molemmat sopivat kuitenkin erinomaisesti esim. luomivärirajausten tekoon. Banana sävyä en vielä missään meikissä ehtinyt kokeilemaan, mutta iholla se näyttää käyttökelpoiselta sävyltä.
Olen todella innoissani kahdesta uudesta siveltimestäni, sillä nyt minulla on sivellin myös voideluomiväreille, jota minulla ei ennen ollut. Jos jostain saatte käsiinne Ben nyen siveltimiä kannattaa hankkia heti useampi, sillä ne ovat todella hyvä laatuisia, ainakin nämä nestemäisille meikeille tarkotetut.
Asiasta kolmanteen, minun kosmetiikan ostolakko on pitänyt siinä määrin, että olen vain ostanut ihotautilääkärini määräämät voiteet, en muuta. MUTTA, olen ostellut entistä enemmän vaatteita alennusmyynneistä. Pitää varmaan kohta esitellä niitäkin tässä blogissa, kun joka paikasta tursuaa uusia vaatteita. Taidan korkeintaan tehdä pari postausta vaatteista, jos sitäkään.

Cappucino on ihanaa

Olen ihan koukussa cappucinoon. Onneksi meillä on avokkini kanssa espressokone, joten saan joka viikonloppu tullessani kotiin cappucinot normaalin aamukahvin sijaan. Piti ihan tehdä tuo cappucino parempiin kuppeihin, että kuvasta tulisi kivempi. (Kuppi on 24h sarjaa)





Lisäys ti 8.7: Uups, jäi tämä postaus hieman kesken, kun kultani tuli kotiin kesken kaiken. Nyt kun jälkeenpäin katsoo tuota cappucinoa niin eiköhän tässä hirvee kahvin himo jo kehittynyt. En ole vielä tälle päivälle ehtinyt kahvikuppostani juomaan.

Anytime-meikkien hamstrausta

Taisinkin jo mainita, että kävin kosmetiikkablogien innoittamana hamstraamassa Anytimen meikkejä. Huvittavinta tässä on se, että olen pitänyt Anytimea pissismeikkeinä ja en ole kelpuuttanut sarjan meikkejä meikkipussiini ainakaan viimeiseen kymmeneen vuoteen. No nyt minulla on suorastaan kokoelma sarjan meikkejä.




Tilapäisessä mielenhäiriössä hamstraamani Anytimen meikit



Kokeiltuani luomivärejä ja maskaroita yllätyin positiivisesti, sillä luomivärit olivat ihan kelpo kamaa ja maskarat vetivät vertoja Maybellinin vastaaville. Ei siis ihan rahan hukkaa, olen jopa tehnyt muutamat meikit näillä. Ainoa huono puoli luomiväreissä oli se, että ottaessani luomiväriä luomivärit lohkeilivat ja irrallaan olevaa väriä jäi runsaasti luomivärin pinnalle. Paletit eivät varmaankaan kestä kovin kauaa, mutta ovat ehdottamasti sen parin euron arvoisia, mitä niistä maksoin. Ostamini Colour Combo -luomivärit olivat 5 Brown eyes - Tummat silmät ja 9 Highlights - Huippuhetkiä helmiäisluomiväri trioja. Lisäksi Colour Comboja oli useissa muissa sävyissä esim. sisisen ja vihreän sävyiset paletit taisin nähdä.




Anytime Colour Combo -luomivärit (9 ja 5)



Nuorempana tuo Anytimen liner kuului vakio varusteisiini ja siksipä ajattelin, että sille voisi nytkin tulla käyttöä. Pidin lainerista aikoinaan sen sopivan pehmeyden ja jäljen tummuuden vuoksi, mutta taisi se hieman suttaantua päivän kuluessa.




Anytime Candy Lips (12 Suklaamousse ja 2 Hattara)



Nämä herkullisen näköiset huulikiillot tarttuivat myös mukaan. Erityisesti ihastuin tuohon vaaleanpunaiseen, joka tuoksuikin ihan hyvälle. Ruskean huulikiillon hajusta tuli mieleen joku liuotin, joten se taitaa jäädä hieman "vähemmälle" käytölle. Huulilla molemmissa huulikiilloissa oli ihan sopivasti kiiltoa eivätkä ole tahmaisia, mutta antavat vain hieman väriä huulille. Ok huulikiiltoja päiväkäyttöön.